saus lavkarbo

Saus som passer til det meste, her brukte vi den til skinkestek.

Verdens enkleste tørr jeg å påstå!

 

 

INGREDIENSER 

2 desiliter kremfløte 

1 buljongterning kjøttbuljong 

1/2 teskje pepper

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

TILBEREDNING 

Ha kremfløte i en kjele, kok på middels varme i omtrent 3-4 minutter. Tilsett buljong og litt pepper så koker du i omtrent 2 minutter til så har du ferdig saus.

 

Prøv den til lam å bytt ut kjøttbuljongterninger med hønsebuljong. 

 

2 kommentarer
    1. Hei 🙂 hva slags buljong (merke) bruker du, og blander du den ut i vann eller rett i fløten ? 🙂 hilsen Trine

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg