Omnomnom… Rullekake som smaker skikkelig rullekake på høykarboviset da dere♡
INGREDIENSER
(Stor kake)
5 egg
11 spiseskjeer Tagatesse
5 toppet teskjeer johannesbrødkjernemel
2 teskjeer bakepulver
1 teskje vaniljepulver/ekstrakt
♡
Fyll:
200 gram bringebær fryste
100 gram Tagatesse
TILBEREDNING
Skill eggeplommene fra eggehvitene, her må du være skikkelig nøye, du må være helt sikker på at du ikke får noe som helst eggeplomme sammen med hvitene.
Fettet i plommene gjør til at eggehviten ikke piskes stivt.
Pisk eggehvitene i noen minutter før du tilsetter tagatesse.
Pisk eggehviten med tagatesse til en stiv marengs i minst 10 minutter, du får et fantastisk resultat.
♡
Rør forsiktig inn eggeplommene før du sikter inn Johannesbrødkjernemel, vanilje og bakepulver.
Rør forsiktig slik at det blandes sammen.
Sett ovnen på 175 grader, finn frem en stekeplate og 2 bakepapir.
Kle en stekeplate med det ene bakepapiret å ha røra fint fordelt utover.
Stek på midterste rille i omtrent 10 minutter, steketiden kan variere noe, men den skal være gjennomtenkt og gylden.
♡
Mens kaka steker kan du lage fyllet, jeg elsker rullekake med bringbær, finn frem enn food prosessor eller lignende å ha fryste bær og Tagatesse i.
Kjør til en smooth blanding.
Dryss over litt tagatesse på det andre bakepapiret.
Når kaka er ferdigstekt hvelver du kaka over bakepapiret med tagatesse på, dra forsiktig av bakepapiret på toppen, hell over bringebæra, fordel den å bruk det gjenværende bakepapiret til å rulle sammen kaka.
Legg rullekaka i fryseren helst i en halvtimes tid før servering.
N y d e l i g med Pisket krem ♡
Er det ss eller ts med johannesbrødkjernemel? 🙂
Christine: oiiii!!! Teskjeer :)))