Kylling i karri ~ Lavkarbo

Deilig, smakfullt og kjapt  – 3 ord som passer Perfekt til middag.

INGREDIENSER

500 gram kyllingfilet 

2 spiseskjeer smør

1 paprika

2 desiliter kremfløte

1 desiliter vann 

2 hønsebuljongterninger 

1/2 brokkoli

3 vårløk 

1 spiseskje chilipulver

2 spiseskjeer karri

Hvitløkspulver

Salt 

Pepper

 

 

 

TILBEREDNING

Start med å renskjær kyllingen, å del opp i passende store biter.

Stek kyllingen i smør en stund før du tilsetter paprika.

Mens dette steker finner du frem en kjele å tilsetter fløte, vann og buljongterningene.

Del opp brokkoli i små biter, kutt vårløk å tilsett i kjelen.

Krydre kjøttet med salt, pepper, hvitløk og chili.

Jeg brukte tilsammen omtrent 1 spiseskje chilipulver

La dette småkoke en liten stund, så tilsetter du 2 spiseskjeer karri, smak til med krydder.

Når kyllingen er ferdigstekt tilsetter du i gryta, server med en gang.

En dæsj creme fraiche  og litt parmesan gjorde susen på toppen, og en enkel salat ved siden av.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg