Deilig, smakfullt og kjapt – 3 ord som passer Perfekt til middag.
INGREDIENSER
500 gram kyllingfilet
2 spiseskjeer smør
1 paprika
2 desiliter kremfløte
1 desiliter vann
2 hønsebuljongterninger
1/2 brokkoli
3 vårløk
1 spiseskje chilipulver
2 spiseskjeer karri
Hvitløkspulver
Salt
Pepper
TILBEREDNING
Start med å renskjær kyllingen, å del opp i passende store biter.
Stek kyllingen i smør en stund før du tilsetter paprika.
Mens dette steker finner du frem en kjele å tilsetter fløte, vann og buljongterningene.
Del opp brokkoli i små biter, kutt vårløk å tilsett i kjelen.
Krydre kjøttet med salt, pepper, hvitløk og chili.
Jeg brukte tilsammen omtrent 1 spiseskje chilipulver
La dette småkoke en liten stund, så tilsetter du 2 spiseskjeer karri, smak til med krydder.
Når kyllingen er ferdigstekt tilsetter du i gryta, server med en gang.
En dæsj creme fraiche og litt parmesan gjorde susen på toppen, og en enkel salat ved siden av.
Denne gryta va nydelig👌🏻
Tusen takk:)
Denne retten var rett og slett perfekt på smak:) Takk takk:)