Kylling i karri ~ Lavkarbo

Deilig, smakfullt og kjapt  – 3 ord som passer Perfekt til middag.

INGREDIENSER

500 gram kyllingfilet 

2 spiseskjeer smør

1 paprika

2 desiliter kremfløte

1 desiliter vann 

2 hønsebuljongterninger 

1/2 brokkoli

3 vårløk 

1 spiseskje chilipulver

2 spiseskjeer karri

Hvitløkspulver

Salt 

Pepper

 

 

 

TILBEREDNING

Start med å renskjær kyllingen, å del opp i passende store biter.

Stek kyllingen i smør en stund før du tilsetter paprika.

Mens dette steker finner du frem en kjele å tilsetter fløte, vann og buljongterningene.

Del opp brokkoli i små biter, kutt vårløk å tilsett i kjelen.

Krydre kjøttet med salt, pepper, hvitløk og chili.

Jeg brukte tilsammen omtrent 1 spiseskje chilipulver

La dette småkoke en liten stund, så tilsetter du 2 spiseskjeer karri, smak til med krydder.

Når kyllingen er ferdigstekt tilsetter du i gryta, server med en gang.

En dæsj creme fraiche  og litt parmesan gjorde susen på toppen, og en enkel salat ved siden av.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg