Sunne kjeks søtet med en blanding av sukrin + og tagatesse
Tilberedning: Enkel
Porsjoner: 12 stk
INGREDIENSER
70 gram kokosmel – ferdigsiktet mengde
20 gram mandelmel – ferdigsiktet mengde
4 gram fiberhusk
2 gram salt
2 gram vaniljepulver
15 gram tagatesse
25 gram sukrin +
30 gram romtemperert smør
40 gram egg
TILBEREDNING
Sikt kokosmel 2 omganger slik at det blir så fint som mulig, det skal være helt finmalt og veie 70 gram ferdig siktet. Å det samme med mandelmelet.
Bland kokosmel og mandelmel med resterende av de tørre ingrediensene.
Tilsett egg og bland godt sammen før du knar inn smøret.
Sett stekeovnen på 165 grader,
finn frem stekeplate og bakepapir.
Rull deigen ut til en pølse å del opp i ønsket store biter, ordne små boller å sett bollene på bakepapiret.
Klem de flate (de flyter ikke utover i ovnen.)
Om du ønsker kan du tilsette litt sjokolade eller nøtter, her i huset er minstemann veldig glad i “smarties”, link til smarties finner du her:
https://sunkost.no/sweet-switch/
Stek på midterste rille i omtrent 15 minutter til de er gyldne, avkjøles helt på rist.
Oppbevares de i åpen boks holdes de sprøere enn tett boks.
Totalt karboinnhold på hele oppskriften er kun
8,1 karbohydrater.
(Vi bruker kokosmel med 6 karbohydrater i fra innvandrerbutikken)
Nam! Disse på testes
Ser veldig godt ut! Stå på med bloggen.
Jaevelungene