Fiskepinner Lavkarbo

 

F I S K E P I N N E R 

 

(4 porsjoner)

 

INGREDIENSER 

500 gram fiskefilet

3 spiseskjeer siktet mandelmel 

1 toppet spiseskje sesammel 

3 spiseskjeer pofiber

50 gram revet parmesan 

1 teskje salt

1 teskje pepper

1 egg

smør til steking

 

 

 

TILBEREDNING

Start med å del fisken opp i ønsket store biter, å legg fisken på kjøkkenpapir. 

Bland sammen mandelmel, sesammel, pofiber, revet parmesan og halvparten av saltet og pepperen i en bolle skål.

Ha egg og resten av saltet og pepperen i en annen skål å visp dette godt sammen. 

Finn frem ei stekepanne å tilsett godt med smør, varm opp med medium varme, skru opp varmen 

Dypp fiskefileten i eggeblandingen å rull den godt i melblandingen etterpå.

NB! Bruk heller litt tid på å steke de i stedet for å steke mange sammen, de blir bedre stekt og sprøere da. 

Server umiddelbart med  ønsket tilbehør. 

Jeg brukte torskefilet, å serverte med smørstekt asparges, majones og tomater. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg