S J O K O L A D E F U D G E
25 stk
INGREDIENSER
200 gram kremfløte
2 spiseskjeer tagatesse eller annen søtning
1/2 teskje vaniljeekstrakt eller 1/4 teskje vaniljepulver
230 gram sukkerfri sjokolade
90 gram romtemperert naturell kremost
30 gram smør
TILBEREDNING
Varm opp fløte, søtning og vanilje til kokepunktet, så trekker du kjelen fra plata.
Tilsett sjokoladen å rør den godt inn til den smelter i blandingen.
Tilsett til slutt kremost og smør.
Sørg for at all kremosten er helt rørt ut slik at det ikke danner seg klumper.
Finn frem en liten form, ca. 15×20 cm å kle med bakepapir, hell sjokoladeblandingen i formen å sett kjølig i minst 4 timer.
Skjær fudgen opp i ønsket biter.
Du kan tilsette nøtter, kokos, eller hva du enn måtte ønske.
Jeg skal bruke fudgen idag i hjemmelaget sjokolade og karamellis.
Omtrent karboinnhold: 17 ( varierer om du bruker kremost fra Tine eller Philadelphia f.eks og hvilken sjokolade du bruker)
Det så veldig godt ut!
NAM!!! det ser sinnsykt godt ut!
Naammmm
så dyktig du er!
Oioi, de så så gode ut! Du er flink
Mmmmm… Jeg ELSKER sjokolade!! Hilsen en stor fan
Heiii! Smaken var utrolig god! Men min ble ikke fast
fikk ikke skjært den opp, noe jeg kan ha gjort feil?
Anniken: prøv å ha de i fryseren først:)
De var kjempegode