Fylt Paprika Lavkarbo

 

Oioi, så enkelt – men så digg.

Fylt paprika med pepperoni og mozarella smaker nesten som en liten pizza når du drysser over pizzakrydder.

 

Dette trenger du:

Ost

Skinke/pepperoni 

Salt

Paprika

Krydder

 

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 225°c og varmluft.

Skjær paprika på tvers, ta ut stilken og frøene. Fyll paprikaen med ost og pepperoni – strø over ost igjen å ha pepperoni på toppen.

Om du bruker pepperoni er det kanskje ikke nødvendig å salte – prøv deg frem.

Stek midt i ovnen i ca 15 minutter.

Server som tilbehør eller spis som et eget måltid.

Pizzakrydder på toppen gjorde den til en pizzalignende sak – kjempegodt!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg