Digg, og veldig lettvint
INGREDIENSER
400 gram kjøttboller
Litt olje
3 spiseskjeer sukkerfri ketchup
1 rød løk
1 fedd hvitløk
1 1/2 desiliter fløte
1/2 desiliter vann
1/2 buljongterning kjøttbuljong
Salt
Pepper
100 gram Ost
Sjampinjong
TILBEREDNING
skjær løken og soppen i små biter, stek løk, sopp og hvitløk i stekepanne med litt olje en liten stund.
Tilsett ketchup å stek en liten stund til før du tilsetter resterende ingredienser.
Kok i omtrent 5 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Stek kjøttbollene ved siden av å tilsett kjøttboller og ost , server med ønsket tilbehør.
Keramikkskåla kommer fra interiørbutikken Smia på Stjørdal, her kan du ta en titt på alt det fine Line har i butikken sin.
1 kommentar
Nå fikk jeg vann i munn! Nydelig dette så ut 😀