Blomkålform med ostesaus og bacon Lavkarbo

BLOMKÅLFORM MED OSTESAUS OG BACON

(4 porsjoner)

INGREDIENSER 

1 stort blomkålhode 

salt

100 g kremost naturell 

1 1/2 dl kremfløte 

10 skiver ost (velg selv hvor mye og hvilken ost)

2 eggeplommer 

Persille

Salt

Pepper

Malt muskatnøtt

200 gram bacon

 

 

TILBEREDNING

Kok blomkål mør i lettsaltet vann, la blomkålen stå i et dørslag slik at vannet renner av. 

Ha kremost og fløte i en kjele, kok på middels varme. Tilsett krydderet å smak til. Tilsett deretter osten å rør inn til den er smeltet.

Trekk fra plata å rør inn eggeplommene.

Tilsett blomkålen å rør sammen. 

Stek bacon å strø over før servering.

 

Eggehvitene kan du fint bruke til dessert og lignende.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg