MANDEL OG KOKOSBAR
( 8 stk)
INGREDIENSER
100 gram mandler
30 gram revet kokos
2 spiseskjeer tagatesse
40 gram fibersirup clear
15 gram delfiafett/kokosfett
30 gram smør
På toppen:
50 gram sukkerfri sjokolade
10 gram delfiafett
TILBEREDNING
Smelt smør med delfiafett i en kjele. Ha mandler og kokos i en food prosessor eller lignende.
Kjør massen til den er knust fint, tilsett resterende ingredienser.
Finn frem en form/ boks på omtrent 20×15 cm å kle med bakepapir, fordel massen utover å klem ned – sett kjølig en liten stund til det stivner litt.
Del opp i ønsket biter å smelt sjokolade med delfiafett i et vannbad å ha over.
Oppbevares kjølig i tett boks.
Tips!
Det er meget god holdbarhet på disse.
Enkle barer som kan brukes som både snacks og mellommåltid.
Ååå, dette så helt fantastisk godt ut!!
mmm. så godt ut, frister nå
Her var det så mye godt at jeg bare måtte begynne å følge
Er ny på dette, men hvor mye karb er det Ca i hver bar?

Dette så godt ut:)
Hadde ikke fibersirup, så puttet oppi 1 eggehvite og stekte det litt i ovnen
Funket det og ble kjempe gode!! Gleder meg sånn til boken din kommer!
Cecilie: tusen takk så hyggelig ??