MANDEL OG KOKOSBAR
( 8 stk)
INGREDIENSER
100 gram mandler
30 gram revet kokos
2 spiseskjeer tagatesse
40 gram fibersirup clear
15 gram delfiafett/kokosfett
30 gram smør
På toppen:
50 gram sukkerfri sjokolade
10 gram delfiafett
TILBEREDNING
Smelt smør med delfiafett i en kjele. Ha mandler og kokos i en food prosessor eller lignende.
Kjør massen til den er knust fint, tilsett resterende ingredienser.
Finn frem en form/ boks på omtrent 20×15 cm å kle med bakepapir, fordel massen utover å klem ned – sett kjølig en liten stund til det stivner litt.
Del opp i ønsket biter å smelt sjokolade med delfiafett i et vannbad å ha over.
Oppbevares kjølig i tett boks.
Tips!
Det er meget god holdbarhet på disse.
Enkle barer som kan brukes som både snacks og mellommåltid.
Ååå, dette så helt fantastisk godt ut!! 🙂
mmm. så godt ut, frister nå 😀
Her var det så mye godt at jeg bare måtte begynne å følge 🙂
Er ny på dette, men hvor mye karb er det Ca i hver bar? 🙂 🙂
Dette så godt ut:)
Hadde ikke fibersirup, så puttet oppi 1 eggehvite og stekte det litt i ovnen 🙈 Funket det og ble kjempe gode!! Gleder meg sånn til boken din kommer!
Cecilie: tusen takk så hyggelig ??