Rømmedressing med gressløk

RØMMEDRESSING MED GRESSLØK

(6 porsjoner)

Her servert til stekt laks med smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner.

Oppskriften finner du her: Smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner

 

INGREDIENSER

2 desiliter crème fraiche/seterrømme

1 spiseskje sitronsaft

1 teskje salt

1/2 teskje pepper

3 spiseskjeer tørket gressløk (krydder) eller bruk 5-6 ferske gressløker

 

TILBEREDNING

Bland alle ingrediensene sammen i ei skål, rør sammen og smak til.

Smak og behag om du liker den syrlig/salt. Om du ønsker kan du bytte ut gressløk med f. Eks. 2 spiseskjeer pepperrot på tube eller purreløk.

Nydelig til rød fisk.

Totalt karboinnhold: 6,5

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg