Smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner
(4 porsjoner )
Her ser du stekt laks – smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner og rømmedressing med gressløk.
Oppskriften på dressingen finner du her :Rømmedressing med gressløk
INGREDIENSER
1 400 gram grønnkål
Vann
1-2 spiseskjeer sitronsaft
1-2 teskjeer salt
1-2 teskjeer hvitløkspulver
2 spiseskjeer smør
3 spiseskjeer pinjekjerner
TILBEREDNING
Ha vann i ei stekepanne så det akkurat dekker bunnen, tilsett grønnkålen.
Kok dette i et par minutter.
Sil av vannet å tilsett sitronsaft, salt, hvitløkspulver, smør og pinjekjernene.
Bland dette godt sammen å stek på middels varme i et par minutter til.
Smak til og server umiddelbart.
Om uhellet er der å du krydrer for mye kan du redde den ved å tilsette vann å vanne den ut å gjøre prosessen på nytt uten ekstra krydder. Ja jeg snakker av erfaring 😅
Totalt karboinnhold: 4,8