Smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner


Smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner

 

(4 porsjoner )


 

Her ser du stekt laks – smørdampet grønnkål med hvitløk og pinjekjerner og rømmedressing med gressløk. 

Oppskriften på dressingen finner du her :Rømmedressing med gressløk

 

 

      INGREDIENSER

1 400 gram grønnkål

Vann

1-2 spiseskjeer sitronsaft

1-2 teskjeer salt

1-2 teskjeer hvitløkspulver

2 spiseskjeer smør

3 spiseskjeer pinjekjerner

 

TILBEREDNING

Ha vann i ei stekepanne så det akkurat dekker bunnen, tilsett grønnkålen.

Kok dette i et par minutter.

Sil av vannet å tilsett sitronsaft, salt,  hvitløkspulver, smør og pinjekjernene.

Bland dette godt sammen å stek på middels varme i et par minutter til.

Smak til og server umiddelbart.

Om uhellet er der å du krydrer for mye kan du redde den ved å tilsette vann å vanne den ut å gjøre prosessen på nytt uten ekstra krydder.  Ja jeg snakker av erfaring 😅

Totalt karboinnhold: 4,8

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg