MARSIPAN – SUKKERFRI (Lavkarbo)

DIGG! Disse smaker som marsipanen i twistposen <3

 

Dette trenger du:

2 eggehviter

1 1/2 dl Tagatesse

300-350 g malte mandler eller mandelmel

4-5 mandeldråper (kan sløyfes)

 

Slik gjør du det:

Finn frem en bolle å ha eggehviten og tagatesse i, kok opp vann i en kjele, sett bollen i vannbad i noen minutter slik at tagatessen løses opp. Bland i mandelmel og dråper, blir deigen for bløt tilsetter du mer mandelmel, blir deigen for tørr tilsetter du mer eggehvite.

– Vær obs på at det er stor forskjell på størrelsen på eggehvitene.

– Smelt sjokolade i vannbad, dypp gjerne marsipanen i sjokolade…… <3

 

#marsipan #lavkarbo #julebakst

5 kommentarer

    1. Tror du det blir bra å redusere på tagatessen, det er jo så søtt 🙂 mulig jeg må kutte på eggehvite også?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg