Reklame | https://www.kinsarvik.no/
Snickersiskake
8,2 karbohydrater på hele porsjonen
Helt fantastisk, dette var så godt at jeg fikk en venninne til å komme på besøk å teste den.
Her har jeg brukt bl.a.
I stedet for hjemmelaget karamell i for den deilige karamellsmaken som for meg skal være i isen!
Vanskelighetsgrad: enkel
(Liten porsjon)
Dette trenger du:
3 eggeplommer
35 gram Tagatesse
1 teskje vaniljepulver/ekstrakt/1/2 vaniljestang
2 desiliter kremfløte
Peanøtter (5 kh, fra Europris)
Topping:
Peanøtter
2 teskjeer mct-olje eller annet kokosfett
Slik gjør du det:
- Finn frem ei lita form, det kan være alt fra en stor matboks til ei skål, bare at den rommer mer enn 4 desiliter.
- Pisk Tagatesse og eggeplommer til eggedosis, tilsett vaniljen.
- Pisk sammen fløten stiv, tilsett eggedosisen i fløte å pisk forsiktig til det er blandet sammen.
- Tilsett sukrinsirup caramel og peanøtter, her velger du selv mengde, tenker 100 gram nøtter og 50 gram sirup kan være ok mengde.
- Pisk dette sammen, hell over i en form å frys!
- Anbefaler å spise den litt rennende i stedet for helt dypfryst, så her kommer det helt an på størrelse på skåla på hvor kang tid det tar.
- Når isen er ferdig koker du opp vann til vannbad, smelter sjokolade med mct-olje eller kokosfett forsiktig!
- Hell over smeltet sjokolade og strø over nøtter før servering!
NB! ikke få damp eller vann i sjokoladen, da skiller den seg og blir ødelagt.
Kinsarvik natur og helsekost har alt du trenger her!
2 kommentarer
Denne så nydelig ut, og ganske enkel å lage. Det blir 17.maihelgas iskake her i huset 🙂
Denne var super-god :-), og enkel å lage.., siden jeg kun lagde isen, men rørte inn litt sukkerfritt jordbærsyltetøy i stede…