Snickersiskake lavkarbo

Reklame | https://www.kinsarvik.no/

Snickersiskake

8,2 karbohydrater på hele porsjonen

Helt fantastisk, dette var så godt at jeg fikk en venninne til å komme på besøk å teste den.

Her har jeg brukt bl.a.

Sukrinsirup Caramel

I stedet for hjemmelaget karamell i for den deilige karamellsmaken som for meg skal være i isen!

 

 

Vanskelighetsgrad: enkel

(Liten porsjon)

Dette trenger du:

3 eggeplommer

35 gram Tagatesse

1 teskje vaniljepulver/ekstrakt/1/2 vaniljestang

2 desiliter kremfløte

Sukrinsirup Caramel

Peanøtter (5 kh, fra Europris)

Topping:

Peanøtter

2 teskjeer mct-olje eller annet kokosfett

Sukkerfri sjokolade

 

 

Slik gjør du det:

 

  • Finn frem ei lita form, det kan være alt fra en stor matboks til ei skål, bare at den rommer mer enn 4 desiliter.
  • Pisk Tagatesse og eggeplommer til eggedosis, tilsett vaniljen.
  • Pisk sammen fløten stiv, tilsett eggedosisen i fløte å pisk forsiktig til det er blandet sammen.
  • Tilsett sukrinsirup caramel og peanøtter, her velger du selv mengde, tenker 100 gram nøtter og 50 gram sirup kan være ok mengde.
  • Pisk dette sammen, hell over i en form å frys!
  • Anbefaler å spise den litt rennende i stedet for helt dypfryst, så her kommer det helt an på størrelse på skåla på hvor kang tid det tar.
  • Når isen er ferdig koker du opp vann til vannbad, smelter sjokolade med mct-olje eller kokosfett forsiktig!
  • Hell over smeltet sjokolade og strø over nøtter før servering!

NB! ikke få damp eller vann i sjokoladen, da skiller den seg og blir ødelagt. 

 

Kinsarvik natur og helsekost har alt du trenger her!

 

2 kommentarer
    1. Denne var super-god :-), og enkel å lage.., siden jeg kun lagde isen, men rørte inn litt sukkerfritt jordbærsyltetøy i stede…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg