Trøffelkake med peanøttbunn

Reklame | Funksjonell Mat

Sjokoladetrøffelkake 

Relansert oppskrift fra 2016.

 

(20 porsjoner)

 

Dette trenger du:

Bunn:

300 gram peanøtter

50 gram smør

 

 

 

Sjokoladetrøffelkrem:

 

3 desiliter kremfløte

100 gram  smør

400 gram sukkerfri sjokolade

1 teskje vaniljepulver

30 gram Finesse

3 spiseskjeer kaffe

 

 

 

 

Bunn:

Kjør peanøtter i en blender/food prosessor og smelt smøret, bland dette sammen og lag bunnen. Trykk den godt ned i kakeforma og sett kjølig.

 

Sjokoladetrøffelkremen:

Kok forsiktig opp fløte og smør, trekk fra plata å tilsett sjokoladen, rør godt. Tilsett vaniljepulver, kaffe og finesse.

Ordne gjerne små porsjoner slik jeg har ordnet her, brukte 1/4 oppskrift.

Rør godt sammen å hell over peanøttbunnen.

Sett kjølig i noen timer før servering.

Server som den er, perfekt til alle slags anledninger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg