Reklame | Funksjonell Mat

Sjokoladetrøffelkake
Relansert oppskrift fra 2016.
(20 porsjoner)
Dette trenger du:
Bunn:
300 gram peanøtter
50 gram smør
Sjokoladetrøffelkrem:
3 desiliter kremfløte
100 gram smør
400 gram sukkerfri sjokolade
1 teskje vaniljepulver
30 gram Finesse
3 spiseskjeer kaffe
Bunn:
Kjør peanøtter i en blender/food prosessor og smelt smøret, bland dette sammen og lag bunnen. Trykk den godt ned i kakeforma og sett kjølig.
Sjokoladetrøffelkremen:
Kok forsiktig opp fløte og smør, trekk fra plata å tilsett sjokoladen, rør godt. Tilsett vaniljepulver, kaffe og finesse.
Ordne gjerne små porsjoner slik jeg har ordnet her, brukte 1/4 oppskrift.
Rør godt sammen å hell over peanøttbunnen.
Sett kjølig i noen timer før servering.
Server som den er, perfekt til alle slags anledninger.