Freia Påskeegg Lavkarbo

Reklame | Sukkerfritt.no

Melkesjokolade fylt med melkekrem

av hvit sjokolade


(sponset innlegg fra Sukkerfritt.no)Dette er fantastisk, glem den sukkerfrie sjokoladen som vi alle ventet på fra Cavalier som gikk ut av deres sortiment.

Sukkerfritt  sin egen hvite sukkerfrie sjokolade er mye bedre og er langt billigere enn den jeg brukte før til de fylte sjokoladene, dette er en oppdatert oppskrift fra den forrige som ble publisert like før påsken 2018. 

Anbefaler dere alle å ta en titt på Sukkerfritt.no sin hvite sjokolade å lag dine egne “Freia fylte påskeegg.”

Under finner du oppskriften og en enklere forklart fremgangsmåte. 

Lykke til! 


Tilberedning: Middels


INGREDIENSER

130 gram Hvit sukkerfri sjokolade

100 gram philadelphia naturell

45 gram tagatesse

1/2 desiliter kremfløte

1 teskje vaniljepulver eller vaniljeekstrakt

ca 300 gram Melkesjokolade sukkerfri

TILBEREDNING

 1. Kok opp en stor kjele med vann, finn frem en bolle å ha melkesjokolade i bollen, smelt sjokoladen i vannbad. Vær obs på at hvis du får en dråpe vann i sjokoladen blir sjokoladen ødelagt, så vær forsiktig når du smelter sjokoladen.

 2. Finn frem silikonformer eller lignende, ha smeltet sjokolade i formene å bruk gjerne en bakepensel eller baksiden på en skje. Sett formen i kjøleskapet en stund til sjokoladen stivner.

 3. Kok opp vannet igjen, finn frem en ny bolle å ha den hvite sjokoladen i bollen, smelt sjokoladen i vannbad.

 4. Finn frem en miksmaster eller lignende, tilsett kremost, tagatesse, kremfløte og vanilje, pisk dette til en luftig masse i minst 5 minutter.

 5. Tilsett til slutt smeltet sjokolade å pisk videre i et par minutter til. Sett blandingen i kjøleskapet en stund.

 6. Ta ut silikonformene å smør på et lag til med melkesjokolade, om sjokoladen har begynt å stivne i bollen kan du smelte den igjen i vannbad, sett formene i kjøleskapet igjen til sjokoladen stivner.

 7. Ta ut formene, finn frem en sprøytepose eller en liten brødpose, fyll posen halvfull med melkekrem, klipp et lite hull nederst å fyll formene nesten fulle. Her lønner det seg å være nøye på å ikke overfylle for da er det vanskelig å ha over sjokolade til slutt.

 8. Hell over smeltet melkesjokolade over melkekremen, sørg for å dekk hele formen slik at det ikke danner seg luftbobler. Sett kjølig igjen til de stivner helt å de er klare til servering.

Det er litt jobb med denne oppskriften men det er absolutt verdt det, disse er bedre enn Freia sine originale påskeegg tørr jeg å påstå. 

 Sukkerfritt.no har også sjokolade søtet med Stevia for de som ønsker det, å for de som kjenner meg og mine vaner med sukkerfri sjokolader så er denne utrolig god til at den ikke er søtet med maltitol. 

TIPS! Om du ønsker en spennende vri så anbefaler jeg deg å smøre sjokolade rundt de ferdige bitene å dyppe de i ristet og hakket hasselnøtter å da smaker de nesten som Ferrero Rocher og et hint av Kinder Bueno.

Du kan kjøpe silikonformer på Søstrene Grene eller lignende.

4 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg