Iskake med jordbærcoulis Lavkarbo

 

Iskake med jordbærcoulis

Denne klarer alle, trenger absolutt ikke å ha store bakekunsten for å mestre denne!

 

Gled deg for den smaker Kroneis med jordbær.

Genialt å bruke eggeplommer etter pavlovabaking.

 

Dette trenger du:

4 eggeplommer
70 gram Finesse

3 desiliter kremfløte

1/2 kurv jordbær
20 gram Finesse

 

 

Slik gjør du det:

Pisk eggeplommer med Finesse til en luftig eggedosis.

Sett til sides, pisk kremfløte til krem I egen bolle.

Pisk sammen eggedosis og kremen, kle ei form med bakepapir, (liten is)
Sett i fryseren.

Kok opp jordbær med Finesse, la dette koke på middels varme i omtrent 5 minutter.

Sil av steinene, avkjøl.

Ta ut den halvfrosne isen å bland inn avkjølt jordbærsaus.

Frys noen timer, voila! Ferdig deilig is som nytes like greit til hverdags som til fest.

 

Du kan fint tilsette andre ting enn jordbær, bare fantasien som kan stoppe deg.

Mandelkrokan av daimoppskriften, sjokolade, andre bær, karamell osv.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg