Iskake med jordbærcoulis
Denne klarer alle, trenger absolutt ikke å ha store bakekunsten for å mestre denne!
Gled deg for den smaker Kroneis med jordbær.
Genialt å bruke eggeplommer etter pavlovabaking.
Dette trenger du:
4 eggeplommer
70 gram Finesse
3 desiliter kremfløte
1/2 kurv jordbær
20 gram Finesse
Slik gjør du det:
Pisk eggeplommer med Finesse til en luftig eggedosis.
Sett til sides, pisk kremfløte til krem I egen bolle.
Pisk sammen eggedosis og kremen, kle ei form med bakepapir, (liten is)
Sett i fryseren.
Kok opp jordbær med Finesse, la dette koke på middels varme i omtrent 5 minutter.
Sil av steinene, avkjøl.
Ta ut den halvfrosne isen å bland inn avkjølt jordbærsaus.
Frys noen timer, voila! Ferdig deilig is som nytes like greit til hverdags som til fest.
Du kan fint tilsette andre ting enn jordbær, bare fantasien som kan stoppe deg.
Mandelkrokan av daimoppskriften, sjokolade, andre bær, karamell osv.
Så veldig fristende ut! Denne må jeg nok prøve 😄