( 12 stk)
∼Enkel tilberedning∼
INGREDIENSER
80 gram meierismør
80 gram tagatesse
110 gram malte mandler med skall
80 gram hele peanøtter – (Europris har med kun 5 kh.)
2 teskjeer fiberhusk/psyllium
2 spiseskjeer kremfløte
TILBEREDNING
Sett ovnen på 150 grader, finn frem 2 stekeplater og 2 bakepapir.
Smelt smøret, så tilsetter du tagatessen – rør godt og varm opp til kokepunktet.
Trekk fra plata og avkjøl litt.
Mal mandler i en gammeldags kvern eller i foodprosessor.
Tilsett mandler, peanøtter, fiberhusk og fløte å la røra svelle et par minutter til den har en grøtete konsistens.
Lag topper å trykk de ned litt, ha litt mellomrom.
Jeg hadde 9 stk på første brettet.
Stek i omtrent 12 minutter.
Følg med så de ikke brenner seg, det avhenger litt hvordan ovnen din steker.
Avkjøl helt før servering.
Totalt karboinnhold: 9,4
Skal peanøttene blandes i røra eller strøes oppa som pynt?
Det så digg ut 🙂
Takk;)
Kjempe gode – laget de i dag 🙂
Hvilke mandler bruker du som regel?
Helt vanlige mandler i løs vekt oftest 🙂
Hei og god kveld, laget disse i kveld og smaken er helt magisk, men de de smuldrer opp, henger ikke sammen, må spise de med skje🤣noen råd?
Hei. Merkelig nok så skjedde det samme til meg i går også, laget 10 brett forrige helg hos min mor uten noe problemer. Jeg smuldret de sammen å brukte de som snacks til is å skal bruke de sammen med krem i stedet for å kaste de. Beklager dette.
Hei. Jeg lagde dobbel oppskrift men halverte mengden Tagatesse da jeg syntes det virket vel mye i oppskriften. Dessuten har jeg hørt at Tagatesse er dobbelt så søtt som vanlig sukker. De ble ihvertfall veldig gode og perfekt etter min smak 😊