M A N D E L F L A R N
( 16 stk)
∼Enkel tilberedning∼
INGREDIENSER
90 gram meierismør
65 gram tagatesse
130 gram mandler med skall
2 teskjeer fiberhusk/psyllium
2 spiseskjeer kremfløte
TILBEREDNING
Sett ovnen på 150 grader, finn frem 2 stekeplater og 2 bakepapir.
Smelt smøret, så tilsetter du tagatessen – rør godt og varm opp til kokepunktet.
Trekk fra plata og avkjøl litt.
Hakk mandlene eller mal mandelene i en foodprosessor ( ikke finmal til mel.)
Tilsett mandler, fiberhusk og fløte å la røra svelle et par minutter til den har en grøtete konsistens.
Lag topper med store mellomrom på papiret, de flyter mye utover.
Stek i omtrent 10 minutter. Følg med så de ikke brenner seg, det avhenger litt hvordan ovnen din steker.
Avkjøl helt før servering.
Totalt karboinnhold: 9,5
Disse er så gode.. ,men hvor lenge er de holdbare??
Holder de seg sprøe?
Har spist opp alle med en gang så vet dessverre ikke 🙂
Kan man bruke sukrin+ i stedet for tagatesse, evt sukrin+ og litt stevia for ikke å få den kjølige smaken??
Hvor mange grader skal de stekes på?
ca. 155-160 grader 🙂
Lagde disse i går, men de er fortsatt myke etter en hel natt på rist på kjøkkenbenken. Noen tips til hva jeg kan ha gjort feil?
Hmm. Spørs om de e litt lite stekt:)
nydelig ❤️ men mine er myk 2 døgn etter….🙈 hva har jeg gjort feil