Marinert Scampi i sweet chili og soya lavkarbo

 


 

Dette er så digg at du kommer garantert til å lage det flere ganger, erstatt gjerne scampien med kylling, svin eller lam.

 

 

Tilberedning: Enkel

Tilberedningstid: under 20 minutter

(2 store porsjoner)

 

Dette trenger du:

1 porsjon Sweet chili

5 spiseskjeer soyasaus

1 spiseskje sitronsaft

1/2 chili

Pinjekjerner (rema og kiwi har med 3,9 karbohydrater)

2 Avokadoer

Tomater

Ruccola/bladspinat

Scampi (rema 1000 har ferdigkokte som er veldig gode)

 

Slik gjør du det:

  • Ha sweet chili, soyasaus, sitronsaft i ei skål.
  • Hakk opp chili og tomat i biter, tilsett i blandingen.
  • Del opp avokado, tilsett sammen med pinjekjerner, bladspinat/ruccola i blandingen.
  • Vend inn scampien til slutt.
  • Server å spis som den er eller til tapas f.eks

 

 

2 kommentarer

    1. flott og fantastisk blogg. Jeg vil virkelig takke deg for at du ga oss bedre informasjon.. I was googling and find good topic like this, I like read this blog and I agree with you because you have good way to explain it very well.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg