Marinert Scampi i sweet chili og soya lavkarbo

 


 

Dette er så digg at du kommer garantert til å lage det flere ganger, erstatt gjerne scampien med kylling, svin eller lam.

 

 

Tilberedning: Enkel

Tilberedningstid: under 20 minutter

(2 store porsjoner)

 

Dette trenger du:

1 porsjon Sweet chili

5 spiseskjeer soyasaus

1 spiseskje sitronsaft

1/2 chili

Pinjekjerner (rema og kiwi har med 3,9 karbohydrater)

2 Avokadoer

Tomater

Ruccola/bladspinat

Scampi (rema 1000 har ferdigkokte som er veldig gode)

 

Slik gjør du det:

  • Ha sweet chili, soyasaus, sitronsaft i ei skål.
  • Hakk opp chili og tomat i biter, tilsett i blandingen.
  • Del opp avokado, tilsett sammen med pinjekjerner, bladspinat/ruccola i blandingen.
  • Vend inn scampien til slutt.
  • Server å spis som den er eller til tapas f.eks

 

 

2 kommentarer
    1. flott og fantastisk blogg. Jeg vil virkelig takke deg for at du ga oss bedre informasjon.. I was googling and find good topic like this, I like read this blog and I agree with you because you have good way to explain it very well.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg