Melkesuppe lavkarbo

Reklame | Kinsarvik Naturkost

Melkesuppe – med fløte

Når jeg var liten spiste vi alltid melkesuppe/risengrynssuppe ved siden av uer, en nydelig fiskemiddag som man spiser alt for sjeldent.

Så siden vi har minstemann på ketogen diett så måtte jeg lage et alternativ til han også.

Vanskelighetsgrad: Enkel

2 små porsjoner

 

Dette trenger du: 

1,5 desiliter kremfløte

40 gram smør

2 teskjeer kanel eller 1 kanelstang

2 spiseskjeer Tagatesse eller annen søtning (NB! Tagatesse og Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker)

 

Slik gjør du det: 

  • Kok opp fløte, smør og kanel, smak til med søtning!

Enklere blir det ikke, veldig god alene, til fisk, eller som dessert.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg