Pavlova Lavkarbo

Reklame | www.easis.no

P a v l o v a 

Endelig!! Det er så sykt etterlengtet, jeg har ønsket en GOD pavlova på Lavkarbo siden 2016.

Utallige forsøk med sukrin, sukrin+, tagatesse, sukrinmelis, men ingen har vært hverken gode eller vellykket!

Så yes, den her er seig, sprø og god samtidig.

Jeg var fryktelig nøye under vasking av bollen til kjøkkenmaskinen og vispen så det ikke skulle være noen form for fett på de.

 

Så dette trenger du:

 

4 eggehviter medium store

100 gram Finesse

100 gram sukrinsirup gold

1 teskje eddik

1/2 teskje salt

1 stor spiseskje havrefiber  – har ikke prøvd uten

 

 

 

Slik gjør du det:

Pisk eggehvitene til de er luftige, som tykt skum.

Dette tar omtrent  5 minutter.

Tilsett 1 og 1 skje underveis i piskingen med Finesse,  så tilsetter du sukrinsirup gold.

La dette piske til det blir en glatt blank masse.

Tilsett deretter salt, eddik og havrefiber.

Pisk i noen minutter til.

Stek umiddelbart slik at massen ikke faller sammen.

 

Stek midt I ovnen på 100 grader i 3-4 timer.

Server avkjølt med krem og friske bær.

PS! Denne er holdbar i en tett boks leeenge.

 

Du kan også bruke kakekrem med vaniljesmak fra Easis.no

Den inneholder modifisert stivelse, men det er innafor syns vi.

4 kommentarer
    1. Dessverre ikke en oppskrift som fungerer. Prøvd å følge oppskriften til punkt og prikke, to ganger. Det blir en uspiselig seig klissete masse som setter seg fast i alt som superlim, og som ihvertfall ikke kan puttes i munnen. Røra smaker bra, men det ferdige produktet kan ikke spises. Tommelfinger ned dessverre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg