Pesto av Grønnkål

Pesto

 

 

Pesto av grønnkål er enda mildere og bedre enn med basilikum, tørr jeg å påstå.

 

Fikk utrolig mye hjemmedyrket grønnkål fra Oppdal, da ble det laget en stor porsjon pesto.

 

Dette trenger du:

200 gram grønnkål uten stilk

170 gram parmesan

2 poser pinjekjerner

3 store fedd hvitløk

3 desiliter nøytral olje

Salt

 

Slik gjør du det:

 

Rens grønnkål fri for stilk, ha i en foodprosessor eller lignende med kniver.

Tilsett parmesan, pinjekjerner, hvitløk og olje.

Bland dette godt sammen før du smaker til med salt.

Så er pestoen klar til servering.

Vi bruker mye pesto sammen med kylling, på pizza eller i salat.

Noe som er veldig enkelt er fersk mozarella, pesto og spekeskinke sammen.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg