Pesto
Pesto av grønnkål er enda mildere og bedre enn med basilikum, tørr jeg å påstå.
Fikk utrolig mye hjemmedyrket grønnkål fra Oppdal, da ble det laget en stor porsjon pesto.
Dette trenger du:
200 gram grønnkål uten stilk
170 gram parmesan
2 poser pinjekjerner
3 store fedd hvitløk
3 desiliter nøytral olje
Salt
Slik gjør du det:
Rens grønnkål fri for stilk, ha i en foodprosessor eller lignende med kniver.
Tilsett parmesan, pinjekjerner, hvitløk og olje.
Bland dette godt sammen før du smaker til med salt.
Så er pestoen klar til servering.
Vi bruker mye pesto sammen med kylling, på pizza eller i salat.
Noe som er veldig enkelt er fersk mozarella, pesto og spekeskinke sammen.
1 kommentar
Hej!
Denise här från bgafotobutikk.no/
Jag skulle gärna komma i kontakt med dig angående en samarbetsförfrågan!
Maila mig gärna på denise.valler@bgavideoproduktion.se
Hoppas vi hörs <3