SJOKOLADEIS MED MCT-OLJE OG SUKRIN+
(8 porsjoner)
INGREDIENSER
7 eggeplommer
50 gram sukrin +
4 gram vaniljepulver
5 desiliter kremfløte
8 gram natreen flytende
100 gram Nicks sukkerfri sjokoladedrikk (kjøpes på helsekost)
40 gram Mct-olje (kjøpes på helsekost)
TILBEREDNING
Pisk eggeplommer med sukrin+ og vanilje til sukrinen er helt oppløst, dette kan ta tid, men du vil ikke ha knasende is.
Deretter pisker du kremen nesten stiv, så tilsetter du natreen og sjokoladepulveret mens du pisker ferdig kremen.
Helt til slutt rører du inn mct-oljen.
Bland forsiktig sammen eggedosisen med sjokoladekremen, ha over i en boks med lokk å sett i fryseren i minst 6 timer.
Dette er en is med mye mer næring enn andre iser.
Minstemann her i huset elsker is, spesielt sjokoladeis så når han er syk sånn som nå så får han i seg mye viktige næringsstoffer ved å spise en porsjon is.
Totalt karboinnhold: 21
Åååh dette så digg ut!
Kam man bruke stevia dråper istedenfor Natreen?