O m g – dette var godt!!
Dette trenger du:
500 g kyllingfilet
1 fedd hvitløk
3 dl fløte
Rosmarin
Salt
Pepper
Chili
Gressløk
Parmesan
Olje til steking
Slik gjør du det:
Stek kyllingen i olje sammen med presset hvitløk.
Krydre med rosmarin, chili, salt og pepper.
Når kyllingen er ferdigstekt legger du den til sides.
Tilsett fløte, pepper, salt, gressløk og rosmarin i stekepanna, kok i noen minutter.
Like før serveringen tilsetter du kyllingen i sausen å varmer forsiktig opp, dryss over litt parmesan før servering.
Hadde ovnsbakt grønnsaker som tilbehør.
Kuttet det jeg hadde av grønnsaker opp i middels store biter, blandet inn olje, salt og pepper å stekte på ca 200°c i 30 minutter.
Vend på grønnsakene av og til i ovnen.
2 kommentarer
Ser helt nydelig ut! 😀
Victoria Larsen: Takk 😉