Kylling i urtesaus

 

O m g – dette var godt!!

 

Dette trenger du:

500 g kyllingfilet 

1 fedd hvitløk 

3 dl fløte

Rosmarin

Salt

Pepper 

Chili

Gressløk 

Parmesan 

Olje til steking 

 

Slik gjør du det:

Stek kyllingen i olje sammen med presset hvitløk. 

Krydre med rosmarin, chili, salt og pepper. 

Når kyllingen er ferdigstekt legger du den til sides. 

Tilsett fløte, pepper, salt, gressløk og rosmarin i stekepanna, kok i noen minutter. 

Like før serveringen tilsetter du kyllingen i sausen å varmer forsiktig opp, dryss over litt parmesan før servering. 

Hadde ovnsbakt grønnsaker som tilbehør.

Kuttet det jeg hadde av grønnsaker opp i middels store biter, blandet inn olje, salt og pepper å stekte på ca 200°c i 30 minutter. 

Vend på grønnsakene av og til i ovnen. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg