Disse er supre til nistepakken, gode kalde som varme.
( fikk 6 små på denne oppskriften)
Dette trenger du:
2 egg
1 dl fløte
1 stor ss Philadelphia/annen kremost
Vårløk
Paprika
Jarlsberg (ca 150 g)
Skinke
Salt
Pepper
Eventuelt bunn:
50 g Linfrø
50 g solsikkekjerner/gresskarkjerner
50 g sesamfrø
Litt salt
Litt vann
1 ss Fiberhusk
Litt søtning (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 225°c og varmluft
Kjør alle de tørre ingrediensene til bunnen i en food prosessor, tilsett vann til slutt.
La deigen svelle litt.
Fordel deigen i muffinsformer og forhåndsstekt i ca 20 minutter.
Pisk egg sammen med Philadelphia og fløte, tilsett litt salt og pepper- smak til.
Rasp ost, skjær opp skinke og grønnsaker.
Tilsett osten, skinken og grønnsakene til slutt.
Bland godt sammen å fordel utover den forhåndsstekte bunnen.
Om du ikke ønsker bunn kan du blande ingrediensene som oppført over å steke på 225°c og varmluft i ca 20 minutter.
Følg med de, du kan kjenne etter med en gaffel om de er ferdigstekt.
Bytt gjerne ut skinke med bacon, vårløk med gressløk/purreløk og lign.
Jarlsbergsmaken gjorde de enda bedre enn med vanlig hvitost.
Så gode de så ut! 🙂
ja veldig gode!!??
Den så utrolig god ut! Og perfekt når man har glutenallergi. Har så mange matallergier at man fort mister litt piffen på matinspo-fronten. Men dette så nydelig ut!
dem e utrolig god, Jarlsberg og paprika e en perfekt match. ??