Disse er supre til nistepakken, gode kalde som varme.
( fikk 6 små på denne oppskriften)
Dette trenger du:
2 egg
1 dl fløte
1 stor ss Philadelphia/annen kremost
Vårløk
Paprika
Jarlsberg (ca 150 g)
Skinke
Salt
Pepper
Eventuelt bunn:
50 g Linfrø
50 g solsikkekjerner/gresskarkjerner
50 g sesamfrø
Litt salt
Litt vann
1 ss Fiberhusk
Litt søtning (kan sløyfes)
Slik gjør du det:
Sett ovnen på 225°c og varmluft
Kjør alle de tørre ingrediensene til bunnen i en food prosessor, tilsett vann til slutt.
La deigen svelle litt.
Fordel deigen i muffinsformer og forhåndsstekt i ca 20 minutter.
Pisk egg sammen med Philadelphia og fløte, tilsett litt salt og pepper- smak til.
Rasp ost, skjær opp skinke og grønnsaker.
Tilsett osten, skinken og grønnsakene til slutt.
Bland godt sammen å fordel utover den forhåndsstekte bunnen.
Om du ikke ønsker bunn kan du blande ingrediensene som oppført over å steke på 225°c og varmluft i ca 20 minutter.
Følg med de, du kan kjenne etter med en gaffel om de er ferdigstekt.
Bytt gjerne ut skinke med bacon, vårløk med gressløk/purreløk og lign.
Jarlsbergsmaken gjorde de enda bedre enn med vanlig hvitost.
Så gode de så ut!
ja veldig gode!!??
Den så utrolig god ut! Og perfekt når man har glutenallergi. Har så mange matallergier at man fort mister litt piffen på matinspo-fronten. Men dette så nydelig ut!
dem e utrolig god, Jarlsberg og paprika e en perfekt match. ??