Dette trenger du:
Bunn:
300 g peanøtter
50 g smør
Sjokoladetrøffelkrem:
3 dl fløte
100 g smør
400 g sukkerfri sjokolade
1 ts vaniljepulver
50 g søtning ( kan sløyfes)
3 ss kaffe
Slik gjør du det:
Bunn:
Kjør peanøtter i en blender/food prosessor og smelt smøret, bland dette sammen og lag bunnen. Trykk den godt ned i kakeforma og sett kjølig.
Sjokoladetrøffelkremen:
Kok forsiktig opp fløte og smør, trekk fra plata å tilsett sjokoladen, rør godt. Tilsett vaniljepulver, kaffe og tagatesse. Smak til med tagatesse om hvor søt du ønsker den. Bruker du 86% kakao vil du sikkert trenge litt ekstra pga bitterheten.
Rør godt sammen å hell over peanøttbunnen.
Sett kjølig i noen timer før servering.
4 kommentarer
Oh my, denne så nydelig ut…! 😀
ja veldig nydelig, dårlige bilder, men kaka e virkelig god 😉
Denne laget jeg til 17.mai – den var kjempegod! Tusen takk!
Kjersti Edland: så bra du likte den. Hyggelig å få tilbakemelding:)