Hjemmelaget Baileys Lavkarbo

 

Wow, dette har jeg savnet så mye, da de er proppfulle av sukker de man får kjøpt, da blir det helt uaktuelt for meg å drikke Baileys. 

 

Denne oppskriften anbefales på det sterkeste, gleder meg til helgens fest å kan drikke hjemmelaget Baileys og kaffe. 

 

Dette trenger du:

120 g tagatesse 

3 eggeplommer 

7 ss sterk kaffe 

5 dl fløte

1 toppet ss kakaopulver 

3-3 1/2 dl vodka/whisky 

 

Slik gjør du det:

Pisk tagatesse med varm kaffe, pisk en god stund til tagatessen er godt løst opp.

Skill eggeplommene fra eggehviten å pisk inn eggeplommer. 

Ha deretter i fløte, kakaopulver og sprit. 

Pisk godt til kakaoen er helt rørt inn. 

Ha den over i en flaske/glass som er tett.

La den stå kjølig, helst over natta før den servers med isbiter/i kaffen.

Vend om noen ganger før servering.  

Jeg personlig foretrekker vodka med mild smak fremfor whisky. 

Oppbevares kjølig. 

 

11 kommentarer

Siste innlegg