Wow, dette har jeg savnet så mye, da de er proppfulle av sukker de man får kjøpt, da blir det helt uaktuelt for meg å drikke Baileys.
Denne oppskriften anbefales på det sterkeste, gleder meg til helgens fest å kan drikke hjemmelaget Baileys og kaffe.
Dette trenger du:
120 g tagatesse
3 eggeplommer
7 ss sterk kaffe
5 dl fløte
1 toppet ss kakaopulver
3-3 1/2 dl vodka/whisky
Slik gjør du det:
Pisk tagatesse med varm kaffe, pisk en god stund til tagatessen er godt løst opp.
Skill eggeplommene fra eggehviten å pisk inn eggeplommer.
Ha deretter i fløte, kakaopulver og sprit.
Pisk godt til kakaoen er helt rørt inn.
Ha den over i en flaske/glass som er tett.
La den stå kjølig, helst over natta før den servers med isbiter/i kaffen.
Vend om noen ganger før servering.
Jeg personlig foretrekker vodka med mild smak fremfor whisky.
Oppbevares kjølig.
Ser jo nydelig ut!! 🙂
Så godt det så ut! 🙂
Helt fantastisk! Fy fader, du er en knupp Christina 😚😄😅
Anna Olaidatter Olsen: Tusen takk for det 🙂
elisebr: ;))
Victoria Larsen: takk ;(
Victoria Larsen: :))
Heisann og takk for mange flotte oppskrifter, og ikke minst for denne oppskriften. 😃👍 men hvilken kakao bruker du?
Elly Granås: takk for det 😉 freia bakekakao 😉
Hei!
Hvir lenge holder dette seg i kjøleskap? Kan det kanskje fryses?
Kristine: ca 1 uke 😉 anbefaler ikke å fryses