Wow, dette har jeg savnet så mye, da de er proppfulle av sukker de man får kjøpt, da blir det helt uaktuelt for meg å drikke Baileys.
Denne oppskriften anbefales på det sterkeste, gleder meg til helgens fest å kan drikke hjemmelaget Baileys og kaffe.
Dette trenger du:
120 g tagatesse
3 eggeplommer
7 ss sterk kaffe
5 dl fløte
1 toppet ss kakaopulver
3-3 1/2 dl vodka/whisky
Slik gjør du det:
Pisk tagatesse med varm kaffe, pisk en god stund til tagatessen er godt løst opp.
Skill eggeplommene fra eggehviten å pisk inn eggeplommer.
Ha deretter i fløte, kakaopulver og sprit.
Pisk godt til kakaoen er helt rørt inn.
Ha den over i en flaske/glass som er tett.
La den stå kjølig, helst over natta før den servers med isbiter/i kaffen.
Vend om noen ganger før servering.
Jeg personlig foretrekker vodka med mild smak fremfor whisky.
Oppbevares kjølig.
Ser jo nydelig ut!!
Så godt det så ut!
Helt fantastisk! Fy fader, du er en knupp Christina


Anna Olaidatter Olsen: Tusen takk for det
elisebr: ;))
Victoria Larsen: takk ;(
Victoria Larsen: :))
Heisann og takk for mange flotte oppskrifter, og ikke minst for denne oppskriften.
men hvilken kakao bruker du?
Elly Granås: takk for det
freia bakekakao 
Hei!
Hvir lenge holder dette seg i kjøleskap? Kan det kanskje fryses?
Kristine: ca 1 uke
anbefaler ikke å fryses