Supergodt!!
Marshmallows sukkerfrie og kjempegode.
Kan brukes til så mangt også.
Kakao med Marshmallows, du kan tilsette i brownies, lage fondant og mye mer.
Dette trenger du:
(Stor porsjon)
190 gram Tagatesse
0,8 + 1,5 desiliter vann
30 gram gelatinpulver
1 teskje vaniljepulver
Slik gjør du det:
Ha Tagatesse og 0,8 desiliter vann i en kjele , kok opp på middels varme til væsken blir helt blank.
Bland så gelatinpulver med 1 1/2 desiliter kaldt vann, rør godt.
Bland dette sammen i en miksmaster, tilsett 1 teskje med vaniljepulver fra glass eller vaniljestang.
Pisk på høy styrke i ca fem minutter til en fluffy masse, OBS! Massen stivner veldig fort, så her må du jobbe raskt.
Jeg syns den enkleste måten er å ha massen i en sprøytepose å lage topper på et brett.
Du kan rulle de ferdige toppene i maizenna om du ønsker en hinne på de som er mindre klissete, men da blir det ikke helt innafor som lavkarbo.
La toppene stå kjølig en stund før servering.
Om du ønsker kan du selvfølgelig dele opp massen i ulike farger å lage fargerike marshmallows.
Du kan også ha massen i en kledd form med bakepapir, å dele opp i biter etter en liten stund i kjøleskapet.
Oppskriften på Kakao finner du her:
http://meglerfru1.blogg.no/1513932434_21122017.html
Oppskriften på Brownies finner du her:
http://m.meglerfru1.blogg.no/1499256912_fudgy_brownies_lavkarbo.html
Så kjempe godt ut:-)
Så nydelig disse så ut!! 🙂
Så spennende!