Sjokolademuffins Lavkarbo

S J O K O L A D E M U F F I N S 

(6 stk)

 

INGREDIENSER

 

2 små egg

40 gram smeltet smør

60 gram tagatesse

15 gram kakao

1/2 teskje salt

1/2 teskje vaniljeekstrakt eller 1/4 teskje vaniljepulver

35 gram ferdigsiktet mandelmel (ikke fettredusert)

1 teskje fiberhusk

 

 

TILBEREDNING

Sett ovnen på 165 grader og finn frem muffinsformer. 

Visp sammen egg, smeltet smør og tagatesse, så blander du inn resterende ingredienser.

Fordel røra i omtrent 6 muffinsformer, det kommer an på størrelsen på formene.

Stek på miderste rille i omtrent 20 minutter. 

 

 

Totalt karboinnhold uten glasur: 2 karbohydrater – 0,333 pr stk. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Disse smaker utmerket uten glasur eller frosting, men om du ønsker noen form for topping kan du bruke f.eks smeltet sjokolade med litt fløte i eller denne:

http://meglerfru1.blogg.no/1487450050_gulrotkakemuffins_glutenfrisukkerfri_lavkarbo.html i mindre porsjon. 

7 kommentarer

Siste innlegg