Reklame | www.funksjonellmat.no
Sukkerbrød med havrefiber og mandelmel
INGREDIENSER
5 egg
20 gram Havrefiber
150 gram Finesse
60 gram malte skoldet mandler eller mandelmel (ikke fettredusert)
2 teskjeer bakepulver
Marsipan sukkerfri fra Funksjonell Mat
Jordbærsyltetøy uten tilsatt sukker
Jordbær
kremfløte
Fyll: Kremfløte, bær, sukkerfri marsipan
Oppskrift Vaniljekrem finner du her om du trykker på den blå linjen.
TILBEREDNING
Sett stekeovnen på 160 grader, finn frem en rist og kakeform. Denne kaka passer godt til 22 cm.
Pisk sammen egg og Finesse til en luftig eggedosis, det er utrolig viktig med lenge nok slik at sukkerbrødet ikke faller sammen.
Sikt inn havrefiber, mandelmel og bakepulver.
Bland forsiktig sammen.
Stekt midt i ovnen i omtrent 18 minutter, se an kaka med å prikke med 1 stikke.
Jeg elsker denne vaniljekremen, så gjerne lag den å spe den med jordbær og pisket krem sammen inni kaka. Oppskrift vaniljekrem
Havrefiber, marsipan og Finesse kjøpes hos @funksjonellmat
4 kommentarer
Mitt bästa shoppingtips <3
Nu har jag bara två inbjudningar kvar: <3
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Hei! Det står ikke noe om jbk i oppskriften, bare under tilberedningen. Noe feil her?
Hei 🙂
hva tenker du om at jeg bruker oppskriften som bunn til kvæfjordkaken som du har her inne?
Spent på svar 😀
Hilsen Mailen
Hei. Ja det er sikkert digg! Verdt å prøve 🙂