Tips til å lykkes med pannekaker på lavkarbo

 

Dere som ikke har laget lapper / sveler / pannekaker på lavkarbo før har kanskje nytte av dette innlegget, da lavkarbopannekaker kan være litt ekkelt å få til. 

Bruk nok egg, men husk å bruke nok fiberhusk/mandelmel og lignende slik at det ikke blir omelett. 

For mye søtt sammen med mandelmel kan gi marsipansmak - noe man helst ikke vil ha i pannekaker.

Røra skal være noe tykkere enn vanlige pannekaker. 

Obs!! Ikke snu dem før de er helt gjennomstekt, da har de en tendes til å sprekke å bli en liten grøt. 

Oppskrift på gode pannekaker finner du her:

http://m.meglerfru1.blogg.no/1491494176_pannekaker__glutenfrisukkerfri_lavkarbo.html

2 kommentarer

Victoria Larsen

26.09.2017 kl.16:37

Ser helt nydelig ut! Nå vet jeg hva jeg skal lage :-D

meglerfru1

26.09.2017 kl.17:19

Victoria Larsen: Takk :)

Skriv en ny kommentar

meglerfru1

meglerfru1

28, Stjørdal

Når man oppdager lavkarbo! ÷ 23 kg på 7 mnd, å alt jeg gjorde var å kose meg. Holder vekten stabilt ved å spise lavkarbo. Har en sønn på 2 år som spiser ketogen diett på grunn av sykdom - medisinsk behandling. Bosatt på Hell på Stjørdal.

Kategorier

Arkiv

hits