Knekkebrød i mikro Lavkarbo

 

Faktisk smaker disse det samme etter 3 minutter i mikro som 1 time i stekeovnen. 

I denne oppskriften er det nok til 4 små porsjoner eller 2 store. 

 

Dette trenger du:

1 egg

1 dl linfrø 

1 dl sesamfrø

2 ss gresskarkjerner 

2 ss chiafrø (kan sløyfes)

1 ts fiberhusk/psyllium 

Liten dæsj søtning 

1/2-1 ts salt 

 

Slik gjør du det:

Ha egg i en bolle å visp godt, bland godt sammen alle ingrediensene.

Smak til, søtning og salt sammen er en perfekt kombinasjon for å få frem smaken.

Om du ønsker kan du knuse frøene i en food prosessor eller lignende først.

 

Finn frem en tallerken å kle den med et bakepapir, smør tynt utover deigen til knekkebrødene. 

Ha i mikro på middels varme i ca 3 minutter. 

Åpne å kjenn på konsistensen av og til å følg med så de ikke brenner seg. 

Når de er ferdigstekt deler du opp i ønsket biter. 

6 kommentarer
    1. Nettopp oppdaget bloggen din da jeg henger litt etter, hehe.. Alt du lager ser så godt ut, og det synes jeg er godt gjort med utelukkende sunn mat! Gleder meg til å følge deg videre, til å teste ut mange av disse oppskriftene dine, og kommer til å stå først i køen om jeg får muligheten til å kjøpe en bok du har skrevet 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg