Sjokolademousse Lavkarbo

SJOKOLADEMOUSSE

4 porsjoner )

 

 

INGREDIENSER

3 desiliter kremfløte

100 gram sukkerfri sjokolade

2 små teskjeer gelatinpulver 

 

TILBEREDNING

Pisk krem av 2 1/2 desiliter kremfløte, å sett til sides. 

Varm opp det siste av fløten i en kjele å trekk fra plata.

Rør ut gelatinpulveret i den varme fløten, rør godt slik at gelatinen blir helt oppløst.

Tilsett sjokolade i den oppvarmede fløten å la den smelte inn i fløten.

Tilsett sjokoladeblandingen i kremen å rør forsiktig, slik at alt blandes godt sammen.

Ha over i porsjonsskåler å sett i kjøleskapet i minst 2 timer.

 

 

Serveres med pisket krem eller hjemmelaget vaniljesaus.

Oppskriften på hjemmelaget vaniljesaus finner du her:http://m.meglerfru1.blogg.no/1519763999_vaniljesaus_lavkarbo.html

 

Jeg bruker en blanding av mørk og lys Cloetta sukkerfri sjokolade, kjøper helst i Sverige til kun 20 kroner i stedet for her til 43 kroner, sukkeravgiften har dessverre også steget på sukkerfrie varer så den begynner å bli veldig dyr dessverre. 

 

2 kommentarer
    1. Dette var lørdagskosen min ikveld!
      Kjempe god! Jeg pøste på med sukkerfri vaniljesaus og mannen hadde sin egen høykarbo vaniljesaus !
      Barna digget den og. Enkel å lage og kjempegod!😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg